Generalni sponzor

Knjiga gostov

Si bil/a na taboru?
TUKAJ lahko napišeš kako je bilo.knjiga_gostov-01

Erika, Sevnica

Pozdravljeni!
Naš gre na nogometni tabor letos že tretjič. Navdušenje je res ogromno. Poskrbljeno je za varnost, zdravo prehrano, zabavo in zdravo mero razuma in razumevanja mladih nadebudnežov, ki še niso čisto zabredli v svet moderne tehnologije. Tabor ocenjujem z “odlično plus pet”.

 

Špela, Ljubljana:

V imenu svojih otrok, Gašperja in Tine, bi se zahvalila organizatorjem, ter vsem, ki so našima otrokoma priredili nepozabno poletno dogodivščino. Na taborih v Kozjem smo že drugič in vsekakor se veselimo obiska tudi prihodnje leto.

 

Nika, Kozje:

Na tem taboru sem že tretje leto. Vsakič do zdaj sem se odločila za tenis, ki ga tudi sicer treniram.V spominu mi bo zagotovo najbolj ostala Aqualuna, kjer me je navdušila King Kobra. Danes bomo že tretjič izpeljali tekmo v namiznem nogometu. Vsak dan je nekaj novega, vsak dan je nekaj posebnega.

 

Lan, Kozje:

Tukaj na kampu mi je všeč, da imamo veliko aktivnosti in da ni nikoli dolgčas. Tenis treniram že tri leta in tudi tukaj sem si izbral tenis. Na tabor grem tudi zato, da med počitnicami ne pozabim čisto na tenis.

 

Maja, Ješovec:

Tukaj mi je najbolj všeč, da sem spoznala nove prijatelje, s katerimi dosti igramo družabne igre. Odločila sem se za tenis, ki ga treniram tudi izven tabora. Všeč mi je bilo tudi v Aqualuni, od kod mi bo v spominu ostala King Kobra.

 

Nejc, Maribor:

Na taboru sem prvič in najbolj všeč mi je bilo v Aqualuni. Treniram nogomet, igral sem pa tudi tenis. Na tabornem ognju smo pekli hrenovke, kar mi je bilo zelo všeč.