Generalni sponzor

PROGRAM

 

 

V Kozjem v času poletnih počitnic izvajamo poletne tabore za osnovnošolske otroke. Ponujamo možnost udejstvovanja v KOŠARKI, NOGOMETU, TENISU, ŠAHU TER LIKOVNI UMETNOSTI. 

Otroci so na 6 dnevnem kampu nameščeni v šotorih, ki jim pričarajo svojevrstno izkušnjo. Druženje, šport, igra in ustvarjanje so prava poletna kombinacija za odštekane počitnice v osrčju neokrnjene narave Kozjanskega parka.

V sklopu kampa izvajamo športne treninge ter likovne delavnice, kuhamo, ribarimo, ustvarjamo…Za vsakogar, ki ima kanček pustolovskega duha se najde nekaj 😉 Za vaše najmlajše skrbi mlad animacijski tim, ki ima za sabo že pestro zgodovino taborov.

Celoten kamp je WI-FI prost, kar pomeni, da ne uporabljamo telefonije, ipod, xboxov, računalnikov, tablic ali katerihkoli drugih tehnoloških viškov. Vso druženje in komunikacija potekata v domači štajerščini in vseh preostalih prijetnih in neodkritih narečjih naše matere Slovenije. Starši lahko vse dogajanje spremljate preko FB in Instagrama ( da, animatorji zaradi tega malo “goljufamo”) ter ste tako na tekočem. Slikovno gradivo preteklih izvedb najdete na FB strani Poletni tabori Kozje.