fbpx

Splošno

/Splošno
Splošno2018-09-03T22:17:55+00:00

Udeležba v Poletnih taborih Kozje je namenjena vsem otrokom med  6 in 15 letom starosti, odvisno od izbire programa.

Poleg športnih in ustvarjalnih aktivnosti, bodo udeleženci tabora spoznavali nove prijatelje, se zabavali ob različnih družabnih igrah ter naredili svoje prve korake do osamosvojitve.

Za otroke organiziramo sledeče tabore. Na voljo je ŠPORTNI TABOR KOZJE ( tenis, nogomet, košarka)  ter LIKOVNI TABOR KOZJE (poudarek na slikarstvu in risbi) ter ŠAHOVSKI TABOR KOZJE. Vsak otrok se ob prijavi odloči kateri program (kamp) bo obiskoval in v njem skozi teden skupnega druženja pridobil nova znanja in veščine.

PREDZNANJE NI POTREBNO
Za prijavo in udeležbo na taboru ni potrebno predznanje. Učitelji bodo v sklopu učnih delavnic razvrstili udeležence v skupine in jih obravnavali glede na že osvojeno znanje.

IZJEMNO PESTER PROGRAM
V času med treningi in učnimi delavnicami se izvaja izjemno pester program, ki vključuje kopanje v bližnjem kopališču (Aqualuna), različne športne aktivnosti, šolo kuhanja, družabne igre, obisk zanimivih gostov (policisti, znani športniki … ), likovne in ustvarjalne delavnice, body painting, vsako leto pa si izmislimo še kaj novega.

KJE BOMO SPALI
V namen namestitve so zagotovljeni taborniški šotori, v katerih otroci izkusijo pristen način bivanja v naravi. Vsak dobi svojo spalno blazino, spalno vrečo in pa odejo. Za večino otrok tak način bivanja predstavlja še posebej vznemirljivo in nepozabno izkušnjo.

HRANA IN PIJAČA
Udeleženci imajo zagotovljen zajtrk, kosilo in malico.  Vsem so neprestano na voljo hidratacijski napitki in sadje. Udeleženci, ki se odločijo za spanje imajo vključeno še večerjo.

STROKOVNO VODSTVO
Vse naše tabore vodijo posamezniki, ki imajo večletne izkušnje za delo z mladimi in so strokovno usposobljeni na svojem področju. Sodelujemo s trenerji, učitelji, študenti naravoslovnih ved, družbenih ved in likovne umetnosti. Pri naši dejavnosti poskušamo čim več sodelovati z mladim kadrom, polnim energije, novih idej in zamisli.

POSLANSTVO
Naše poslanstvo in motivacija za prihodnost sta veselje in sreča otrok in mladih. Skupaj z njimi vsako leto rastemo in se razvijamo.